Expediteur in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een expediteur in Rotterdam? NVO Consolidation biedt wekelijkse import en export services, naar en van alle landen in de wereld. Als dé specialist in scheepvaart consolidatie diensten richten wij ons op het aanbieden van zo veel mogelijk rechtstreekse diensten tussen havens wereldwijd, waarbij wij een minimale vrachtafhandeling garanderen.

Waarom is NVO de beste expediteur van Rotterdam?

Zeevracht speelt een zeer belangrijke rol in de meeste transport- en supply chain oplossingen. Zeevervoer is veruit de meest voorkomende manier om goederen over de wereld te verplaatsen. Ter verduidelijking, 90% van de wereldhandel wordt over zee vervoerd. Naast het feit dat het tijdgebonden is, is het ook de meest kosteneffectieve manier van internationaal transport. NVO Consolidation, expediteur in Rotterdam, biedt u import- en export diensten aan in LCL (Less than Container Load) transport. Zowel LCL zeevracht als LCL spoorvracht, LCL distributie en douane diensten.

NVO Consolidation maakt gebruik van volumeverplichtingen en contracten met verschillende vervoerders om vaste vaarschema’s, meerdere vertrek- en aankomstmogelijkheden van punt van herkomst tot bestemming te garanderen. En het belangrijkste is dat onze relatie met de belangrijkste vervoerders onze tarieven laag houdt en tegelijkertijd zorgt voor optimale ontvangst- en sluitingsvensters en snelle vervoerstijden.

Soorten zeevracht

Er zijn vier belangrijke soorten scheepvaarttermen die u moet kennen, ook wel bekend als de incoterms (International Commerce Terms), die duidelijke definities geven voor waar de goederen vandaan en naartoe worden verzonden. Voor meer informatie over onze LCL zeevrachtdiensten, klik hier!

Blijf op de hoogte!

Volgt u ons al op social media? Zorg ervoor dat u ons volgt en blijf op de hoogte van onze (nieuwe) diensten, promoties en meer! U kunt ons vinden op Instagram, Facebook en LinkedIn. Voor meer informatie over onze diensten, medewerkers en kantoren, ga naar onze website!

Ga naar de website